Немає товарів
Пазли "Мій друг єдиноріг", 180 елементів.
На Ваш бонусний рахунок повернеться 5 грн.
Тематика: Чарівна казка, дружба дівчинки та єдинорога, магічний світ принцес, веселкові кольори, дитяча мрія про дива та магію.
Опис сюжету: На високій скелі сидить прекрасна золотоволоса дівчинка в довгій фіолетовій сукні, що майорить на вітрі. Вона простягає руку з маленькою магічною кулькою світла, а перед нею на двох ногах стоїть величний білий єдиноріг з довгим рогом, що сяє веселкою. Єдиноріг дивиться на дівчинку з любов’ю та довірою, ніби каже: «Я завжди буду твоїм другом». Позаду — казковий замок з вежами на тлі гір, рожеве небо з повним місяцем і стадо білих єдинорогів, що біжить галопом по зеленій долині. Це момент чистої магії, коли мрія стає реальністю, а дружба з казковою істотою — найсильнішим чарами.
Деталі зображення:
Палітра кольорів: Веселкова, казкова, дуже ніжна й мрійлива:
Складність: Дуже низька (2–3 з 10 для 180 елементів).
Чим цікавий: Це один із найніжніших і наймрійливіших дитячих пазлів Castorland. Після збірки дівчинка та єдиноріг ніби оживають і посміхаються — діти часто дають їм імена й вигадують історії. Пазл не просто збирається — він стає приводом для казок, малювання та розмов про мрії. Багато хто зберігає його як першу «магічну картину» в дитячій.
Кому підійде:
Цікавий факт: Цей сюжет (дівчинка та єдиноріг на скелі) — один із найулюбленіших дитячих пазлів Castorland останніх років. Багато дівчаток після збірки починають просити «такого ж єдинорога», а батьки жартують, що пазл «викликає єдинорогів у реальність». Є традиція — збирати його ввечері з увімкненим рожевим нічником, щоб відчути справжню магію. Це один із тих пазлів, які не просто розвивають — вони живлять дитячі мрії про дива та дружбу!
Немає товарів